A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до Порядку проведення в електронній формі продажу об’єктів малої приватизації на аукціоні, у тому числі за методом зниження ціни"

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Порядку проведення в електронній формі продажу об’єктів малої приватизації на аукціоні, у тому числі за методом зниження ціни»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з 10.02.2016 року на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Порядку проведення в електронній формі продажу об’єктів малої приватизації на аукціоні, у тому числі за методом зниження ціни» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Порядку проведення в електронній формі продажу об’єктів малої приватизації на аукціоні, у тому числі за методом зниження ціни» розроблено з метою забезпечення впровадження сучасних технологій продажу об’єктів малої приватизації, в тому числі разом із земельними ділянками, на яких ці об’єкти розташовані,  на аукціонах в електронній формі, залучення більш широкого кола потенційних покупців.

Зауваження та пропозиції до проекту зазначеного наказу Фонду державного майна України просимо надсилати на адресу: 01133, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Управління приватизації об’єктів груп А, Д та Ж Фонду державного майна України. Адреса електронної пошти (e-mail)  saler@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу приймаються Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

            Начальник Управління                                                      Т. Буртняк

 

Проект

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу