A A A K K K

Повідомлення пор оприлюднення проекту наказу ФДМУ "Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 27 лютого 2004 року № 376 "

Повідомлення про оприлюднення

проекту наказу Фонду державного майна України

«Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України

від 27 лютого 2004 року № 376»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 27 лютого 2004 року № 376»  (далі – Проект) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект розроблено з метою приведення Порядку визначення відсоткового співвідношення державної частки та частки орендаря у ринковій вартості цілісного майнового комплексу, переданого в оренду, затвердженого наказом Фондом державного майна України  від 27.02.2004  № 376(далі – Порядок)  у відповідність ізМетодикою оцінки майна, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2003 № 1891 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 25.11.2015 № 1033) (далі – Методика).

Зауваження та пропозиції до Проекту просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: olga2606@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого проектунаказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 27 лютого 2004 року № 376» та аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту надаються фізичними та юридичними особами, їх об'єднаннями, крім розробника, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній регуляторній службі України на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту  наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 27 лютого 2004 року № 376» приймаються  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

Директор Департаменту оцінки майна,
майнових прав та професійної
оціночної діяльності                                                                     Н. Кравцова 

 

Проект наказу

Додаток

Порядок

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу