A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України»

Повідомлення про оприлюднення

проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду державного майна України проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України» (далі – Проект) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект розроблено з метою удосконалення порядку використання результатів оцінки під час встановлення конкурсною, аукціонною комісією початкової ціни пакетів акцій, що підлягають продажу на конкурсах,  усуненню проблем, що виявлені під час практичного застосування положень Методики в частині неузгодженості її норм відносно повноваженьРобочої групи з підготовки рекомендацій та пропозицій до проектів рішень Кабінету Міністрів України щодо приватизації та умов продажу об‘єктів державної власності, що підлягають приватизації,  в частині  підготовки пропозицій щодо перегляду початкової ціни пакетів акцій об‘єктів групи Г та паливно-енергетичного комплексу, що підлягають приватизації, які встановлені Положенням про неї.

Зауваження та пропозиції до Проекту просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: olga2606@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України» та аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту надаються фізичними та юридичними особами, їх об'єднаннями, крім розробника, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній регуляторній службі України на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України» прийматимуться  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Заступник директора
Департаменту оцінки майна,
майнових прав та професійної
оціночної діяльності                                                                С. Булгакова

 

 

 

Проект ПОСТАНОВИ КМУ

Зміни до методики

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу