A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку погодження планів санації, мирових угод і переліків ліквідаційних мас»

Повідомлення про оприлюднення

проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку погодження планів санації, мирових  угод і переліків ліквідаційних мас»

Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду (http://www.spfu.gov.ua) проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку погодження планів санації, мирових угод і переліків ліквідаційних мас» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Метою прийняття проекту нормативно-правового акта є приведення наказу Фонду державного майна України від 06 червня 2007 року № 895 «Про затвердження Порядку погодження планів санації, мирових угод і переліків ліквідаційних мас», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 19 липня 2007 року за № 836/14103 (із змінами) у відповідність із законодавством України.

Зауваження та пропозиції до проекту нормативно-правового акта просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: Фонд державного майна України, Юридичний департамент, Управління з питань банкрутства,01601, м. Київ - 133, вул. Кутузова, 18/9, тел. 200-35-15, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: solay@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту нормативно-правового акта прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

Проект наказу

Зміни

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу