A A A K K K

30 червня відбудеться круглий стіл присвячений пришвидшенню темпів приватизації під назвою «Велика інвентаризація країни»

30 червня 2021 року відбудеться круглий стіл, присвячений стимулюванню процесу залучення інвестицій в економіку України завдяки прозорій приватизації непрофільних державних активів.

У заході візьмуть участь: Дмитро Сенниченко – Голова Фонду державного майна України, Костянтин Кошеленко – заступник Голови Фонду державного майна України, Гліб Канєвський – голова StateWatch, Олексій Соболев – Директор ДП «Прозорро.Продажі», Павло Кухта – Перший заступник міністра економіки 2019-2020, Керівник з політичних питань Київської школи економіки.

Круглий стіл буде проведено за фінансової підтримки проекту USAID «Економічний розвиток, управління та зростання підприємництва» (EDGE).

Запрошуємо представників засобів масової інформації акредитуватись для участі в заході заповнивши реєстраційну форму за посиланням. Акредитація завершується о 10:00 30.06.2021.

Адреса: вул. Б. Хмельницького, 8/16, ІА «Укрінформ».

Дата і час: 30 червня 2021 року, 11:00 - 12:30.

Довідково: Фонд державного майна України проводить комплексну роботу для залучення сталих інвестицій в українську економіку через прозору приватизацію. Для цього Фонд державного майна здійснює інвентаризаційні заходи з виявлення та ініціювання передачі на приватизацію тих непрофільних об’єктів державної власності, які тривалий час не використовуються або ж використовуються не за цільовим призначенням, та щодо яких державні органи не забезпечують виконання покладених на них державою функцій.