A A A K K K

​До уваги міжнародних оціночних організацій!

Теперішнім, Державний комітет Республіки Узбекистан з приватизації, демонополізації та розвитку конкуренції Республіки Узбекистан повідомляє, що Додатком №1 до Постанови Президента Республіки Узбекистан від 28.04.2015р. № 2340 «Про заходи щодо збільшення частки і значення приватної власності в економіці» затверджено Перелік акціонерних товариств, в яких частки держави та органів господарського управління реалізуються стратегічними Іноземними інвесторами, шляхом проведення оцінки переважно міжнародними оціночними організаціями.

Виходячи з вищевикладеного, у разі виявлення бажання Вашої міжнародної оціночної організації у проведенні оцінки, просимо направити в двотижневий термін на адресу Держкомконкуренції свої пропозиції за даними об'єктів оцінки, а також інформацію про діяльність Вашої організації.

Примітка:організації, які виявили бажання повинні дотримуватися законодавства Республіки Узбекистан і отримати ліцензію на право здійснення оціночної діяльності в установленому законодавством порядку.

Наша адреса:

100003, м.Ташкент, проспект Узбекистанський, 55

e-mail:tnfo@gki.uz

Тел.: (+99871) 239-44-46, Факс: (+99871) 239-47-84