A A A K K K

Щодо анулювання сертифіката суб’єкта оціночної діяльності

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

10.04.2017                                      Київ                                  №  573

                                                                                 

 

Щодо анулювання сертифіката
суб’єкта оціночної діяльності

 

Відповідно до абзацу третього частини першої статті 20 Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», ураховуючи наказ Фонду державного майна України (далі – Фонд) від 06 квітня 2017 року № 547 "Щодо виключення інформації про оцінювача з Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності", яким позбавлено (анульовано) Книша Романа Сергійовича кваліфікаційного свідоцтва оцінювача МФ № 109, виданого 24 жовтня 2015 року Фондом та ТОВ "Формула вартості" за спеціалізацією 1.1 "Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них", а також те, що Книш Роман Сергійович був заявлений єдиним  оцінювачем у штатному складі товариства з обмеженою відповідальністю "ЕКСПЕРТ А.П." під час прийняття Фондом рішення про видачу йому сертифіката суб‘єкта оціночної діяльності,

 

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Анулювати сертифікат суб’єкта оціночної діяльності від 29 вересня 2016 року № 743/16, виданий товариству з обмеженою відповідальністю "ЕКСПЕРТ А.П." (ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ 40770249).

2. Департаменту оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності внести відповідні зміни до Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності та вжити заходів щодо оприлюднення цього наказу.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності.

 

 

Заступник Голови  Фонду                                                                     Н. Лебідь