A A A K K K

Інформація РВ ФДМУ по Львівській області про прийняття рішення про приватизацію

Наказом  Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області  від 24.04.2018 року  №00528  прийнято рішення про приватизаціюоб'єкта державної власності - об'єкта малої приватизації: об'єкта незавершеного будівництва – цех по виробництву рідкого аміаку (будівля водопідготовки), поверненого у державну власність, за адресою: Львівська область, м.Н.Розділ, вул..Гірнича,2, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом  Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області  від 24.04.2018 року  №00531  прийнято рішення про приватизацію об'єкта державної власності - об'єкта малої приватизації:  об'єкта незавершеного будівництва – цех по виробництву рідкого аміаку (будівля складу каталізаторів і реагентів, насосна станція зворотного водопостачання, навіс), поверненого у державну власність, за адресою: Львівська область, м.Н.Розділ, вул.Гірнича,2, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом  Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області  від 24.04.2018 року  № 00532 прийнято рішення про приватизацію об'єкта державної власності -  об"єкта малої приватизації: об'єкта незавершеного будівництва- лікарня, поверненого у державну власність, за адресою: Львівська обл., Жовківський район, с.Гійче, вул.Молодіжна,1А, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом  Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області  від 24.04.2018 року  № 00533  прийнято рішення про приватизацію об'єкта державної власності - об'єкта малої приватизації:  об'єкта незавершеного будівництва– гуртожиток готельного типу на 110 місць з їдальнею на 75 посадочних місць, поверненого у державну власність, за адресою: Львівська обл., Жовківський район, смт. Магерів, вул. Мартовича,31, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом  Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області  від 24.04.2018 року  №00529  прийнято рішення про приватизацію об'єкта державної власності - об'єкта малої приватизації:  об'єкта незавершеного будівництва – очисні споруди, що перебуває на балансі Роздільського ДГХП "Сірка", код за ЄДРПОУ 05792891, за адресою: Львівська область, м. Н. Розділ, вул. Гірнича, 27-Е, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом  Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області  від 24.04.2018 року  №00517  прийнято рішення про приватизацію об'єкта державної власності - об'єкта малої приватизації: об'єкта незавершеного будівництва – база відпочинку на 20 місць, що перебуває на балансі Служби автомобільних доріг у Львівській області, код за ЄДРПОУ 25253009, за адресою: Львівська область, Дрогобицький район, смт. Східниця, вул.Зарічна,1, шляхом продажу на аукціоні з умовами.

Наказом  Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області  від 24.04.2018 року  №00530  прийнято рішення про приватизацію  об'єкта державної власності - об'єкта малої приватизації: об'єкта незавершеного будівництва – центральна заводська лабораторія, що перебуває на балансі Роздільського ДГХП "Сірка", код за ЄДРПОУ 05792891, за адресою: Львівська область, м. Н. Розділ, вул.Технологічна,2-Б, шляхом продажу на аукціоні з умовами.