A A A K K K

Інформація РВ ФДМУ по Запорізький області про прийняття рішення про приватизацію

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області від 07.06.2018 № 383 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва – недобудованого житлового будинку, літ. А, що розташований за адресою: Запорізька обл., Кам’янсько- Дніпровський р-н, с. Іванівка, вул. Широка, 142, поверненого за рішенням суду у державну власність, шляхом продажу на електронному аукціоні.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області від 07.06.2018 № 384 прийнято рішення про приватизацію шляхом викупу об’єкта малої приватизації – окремого майна - очисних споруд біологічного очищення фекальних стоків, у складі: насосна фекальних відходів, літ. Ф, насосна фекальних відходів, літ. Р, установка БІО-25, № 4 (в т. ч. трубопроводи - 366 п. м.), що розташовані за адресою: Запорізька обл., Запорізький р-н, с. Розумівка, територія б/в „Лісова поляна”, які у процесі приватизації не увійшли до статутного капіталу ВАТ „Запоріжсантехмонтаж” (правонаступник – ПрАТ „Запоріжсантехмонтаж”, код ЄДРПОУ 01415559), та обліковуються на його балансі.

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Запорізькій області від 07.06.2018 № 385 прийнято рішення про приватизацію об’єкта малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва – житлового будинку інв. № 1, у складі: незавершене будівництво, літ. А; вхід в підвал, літ. Б, що розташований за адресою: Запорізька обл., Приморський р-н, с. Єлизаветівка, вул. Вишнева, 30, поверненого за рішенням суду у державну власність, шляхом продажу на електронному аукціоні.