A A A K K K

Перелік об’єктів незавершеного будівництва державної власності, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні (затверджений наказом ФДМУ від 16.09.2016 № 1731)

Рівненська область

1.   Квартира № 1 в 4-квартирному житловому будинку з господарськими приміщеннями, що перебуває на балансі Служби автомобільних доріг у Рівненській області, за адресою: Рівненська обл., Костопільській р-н, с. Базальтове, вул. Базальтівська, 3.

2.   Квартира № 2 в 4-квартирному житловому будинку з господарськими приміщеннями, що перебуває на балансі Служби автомобільних доріг у Рівненській області, за адресою: Рівненська обл., Костопільській р-н, с. Базальтове, вул. Базальтівська, 3.

3.   Квартира № 3 в 4-квартирному житловому будинку з господарськими приміщеннями, що перебуває на балансі Служби автомобільних доріг у Рівненській області, за адресою: Рівненська обл., Костопільській р-н, с. Базальтове, вул. Базальтівська, 3.

4.   Квартира № 4 в 4-квартирному житловому будинку з господарськими приміщеннями, що перебуває на балансі Служби автомобільних доріг у Рівненській області, за адресою: Рівненська обл., Костопільській р-н, с. Базальтове, вул. Базальтівська, 3.