A A A K K K

Про переліки відкритих акціонерних товариств, пакети акцій яких підлягають продажу в 2000 році

№ 68 від 17 січня 2000 р.

ПОСТАНОВА КАБIНЕТУ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ
вiд 18 сiчня 2000 р. № 68 Київ

З метою забезпечення надходження коштiв вiд приватизацiї до державного бюджету в 2000 роцi Кабiнет Мiнiстрiв України ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Затвердити перелiки вiдкритих акцiонерних товариств, пакети акцiй яких пiдлягають продажу в 2000 роцi згiдно з додатками 1 i 2.

2. Фонду державного майна України:

  • внести у тижневий термiн змiни до планiв розмiщення акцiй вiдкритих акцiонерних товариств, зазначених у пунктi 1 цiєї постанови, передбачивши продаж акцiй цих товариств єдиним пакетом у разi, коли державi належить пакет акцiй у розмiрi не менш як 25 вiдсоткiв статутного фонду (за винятком пакетiв акцiй, оголошених до продажу). При цьому уточненi плани розмiщення акцiй з Кабiнетом Мiнiстрiв України не погоджуються;

  • до 31 сiчня 2000 р. опублiкувати перелiк вiдкритих акцiонерних товариств, акцiї яких пропонуються до продажу в 2000 роцi єдиним пакетом, i перелiк акцiонерних товариств, приватизацiя яких здiйснюватиметься iз залученням радникiв, та оголосити проведення конкурсiв з вiдбору радникiв для продажу контрольних пакетiв акцiй не менш як 15 вiдкритих акцiонерних товариств, у тому числi чотирьох енергопостачальних компанiй.

3. Установити, що умови проведення конкурсів (тендерів) з продажу пакетів акцій відкритих акціонерних товариств, зазначених у пункті 1 цієї постанови, крім опублікованих до її прийняття, розробляються конкурсною комісією з урахуванням пропозицій Кабінету Міністрів України.

( Постанову доповнено пунктом 3 згідно з Постановою КМ N 1339 від 27.08.2000 )

Прем'єр-мiнiстр України В. ЮЩЕНКО


Завантажити Додатки 1-3