A A A K K K

Про внесення змін до ПРА та порядок продажу пакетів акцій на грошових видах продажу (крім конкурсів)

№ 1222 від 25 червня 1998 р.

Фонд державного майна України

НАКАЗ

26.06.1998м.КиївN1222

Про внесення змін до ПРА та порядок продажу пакетів акцій на грошових видах продажу (крім конкурсів)

З метою підвищення ефективності продажу об'єктів на грошових видах продажу (крім конкурсів) та вдосконалення взаємодії департаментів центрального апарату та регіональних відділень Фонду в частині реалізації грошових видів продажу

НАКАЗУЮ:

   1. Залишити за собою право внесення наказами, по кожному об'єкту окремо, змін у затверджені ПРА та інформаційні повідомлення, в частині визначення виду грошового продажу( крім конкурсів ).

   2. Департаменту сертифікатної приватизації (Мікуліч О.Ю.) готувати план-графік щодо кількості підприємств, які необхідно подати регіональним відділенням (РВ) та центральному апарату (ЦА) Фонду на грошові види продажу (крім конкурсів) та забезпечити затвердження плану-графіку наказом ФДМУ до 6 числа кожного місяця.

   3. Начальникам регіональних відділень та відповідним директорам департаментів центрального апарату забезпечити у строк до 16 числа кожного місяця передачу до Департаменту інформатики пакетів документів та інформаційних повідомлень в ІПС "Етап" підприємств відповідно з п.1 цього наказу.

   4. Департаменту інформатики (Синенко О.І.) забезпечити:

      4.1. Прийом пакетів документів від РВ та департаментів ЦА Фонду, отриманих згідно з планом-графіком, відповідно до п.1. цього наказу.

      4.2. Забезпечити введення до підсистеми ІПС "Етап", "Етап-аукціон" інформації, отриманої від РВ та ЦА Фонду.

      4.3. Формування зведеного переліку по грошових видах продажу та передачу зведеної інформації в електронному (mdb-файл) і паперовому вигляді до Департаменту аукціонного продажу та фондових бірж не пізніше 20 числа кожного місяця.

   5. Департаменту аукціонного продажу та фондових бірж (Яковлєв Ю.В.) до 27 числа кожного місяця забезпечити:

      5.1.Аналіз зведеного переліку та розподіл пакетів акцій підприємств зведеного переліку на відповідні грошові види продажу (крім конкурсів).

      5.2.Внесення, у разі необхідності, відповідних змін до ПРА наказами ФДМУ в частині визначення виду грошового продажу.

      5.3.Внесення змін в інформаційні повідомлення відповідно до змін у ПРА, затверджених наказами ФДМУ згідно з п.5.2. цього наказу по кожному підприємству окремо.

      5.4. Передачу переліків підприємств на відповідні види грошових продаж за підписом директора Департаменту аукціонного продажу та фондових бірж, що визначені ПРА, та копії наказів ФДМУ згідно п.5.2. до Департаменту інформатики у паперовому та електронному вигляді.

   6. Департаменту інформатики (Синенко О.І.) у тижневий термін після підписання відповідного наказу передати до РВ ФДМУ у електронному вигляді засобами електронної пошти тексти наказів щодо змін у ПРА.

   7. Департаменту інформатики (Синенко О.І.) забезпечити передачу пакетів документів відповідно до Департаменту сертифікатної приватизації та Департаменту аукціонного продажу та фондових бірж для забезпечення перевірки відповідності інформації у паперовому вигляді, інформації надісланій до ІПС "Етап", та виставлення пакетів акцій на відповідні види продажу.

   8. Начальникам регіональних відділень у десятиденний строк з моменту підписання наказу забезпечити внесення до ІПС "Етап" змін у ПРА підприємств згідно з наказами ФДМУ виданими відповідпо до п.5.2. цього наказу.

   9. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

В.о. Голови ФондуВ.Крюков