A A A K K K

Про затвердження змін (уточнень) до плану розміщення акцій публічного акціонерного товариства «Дніпродзержинська теплоелектроцентраль» (код за ЄДРПОУ 00130820)

№ 3483 від 30 жовтня 2013 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

30.10.2013                                Київ                                      №3483

Про затвердження змін (уточнень)
до плану розміщення акцій 
публічного акціонерного товариства
«Дніпродзержинська теплоелектроцентраль»
(код за ЄДРПОУ 00130820)

На виконання частини третьої статті 7 Закону України «Про приватизацію державного майна», з метою реалізації єдиного плану-графіка виставлення на продаж у 2013 році об’єктів груп В, Г, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 12 червня 2013 року № 825 (із змінами і доповненнями),  

 

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити зміни (уточнення) до плану розміщення акцій публічного акціонерного товариства «Дніпродзержинська теплоелектроцентраль»  згідно з додатком.
  2. Управлінню з питань оціночної діяльності забезпечити проведення оцінки пакета акцій публічного акціонерного товариства «Дніпродзержинська теплоелектроцентраль», який підлягає продажу на фондових біржах.
  3. Управлінню біржової діяльності та проведення аукціонів забезпечити організацію продажу пакета акцій публічного акціонерного товариства  «Дніпродзержинська теплоелектроцентраль» згідно з планом розміщення акцій (із змінами та уточненнями).
  4. Управлінню конкурсного продажу продовжити роботу із забезпечення продажу пакета акцій публічного акціонерного товариства  «Дніпродзержинська теплоелектроцентраль» згідно з планом розміщення акцій (із змінами та уточненнями).
  5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на начальника Управління планування та пільгового продажу.

 

Перший заступник Голови  Фонду                                             Є. Іванов

dod_3439_08112013.xlsДодаток