A A A K K K

Про затвердження критеріїв ефективності управління суб'єктами господарювання державного сектору економіки

№ 375/2298 від 17 грудня 2003 р.

Про затвердження критеріїв ефективності управління суб'єктами господарювання державного сектору економіки

Наказ Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України, Фонду державного майна України
від 18 грудня 2003 року N 375/2298

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
30 грудня 2003 р. за N 1268/8589

На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України "Відкритість, дієвість, результативність", розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 червня 2003 року N 327 "Про забезпечення виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України" та рішення Урядового комітету економічного розвитку та з питань європейської інтеграції від 22 липня 2003 року НАКАЗУЄМО:

1. Затвердити Критерії ефективності управління суб'єктами господарювання державного сектору економіки (додаються).

2. Міністерствам, іншим суб'єктам управління в державному секторі економіки застосовувати окремі Критерії ефективності управління суб'єктами господарювання державного сектору економіки при встановленні завдань з управління керівникам та/або представникам органів управління суб'єктів господарювання державного сектору економіки.

3. Департаменту реформування відносин власності Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України (Мельник О. В.) разом з Департаментом з питань управління корпоративними правами держави у відкритих акціонерних товариствах Фонду державного майна України (Гудзь А. А.) у двомісячний термін розробити методичні рекомендації щодо застосування критеріїв ефективності управління суб'єктами господарювання державного сектору економіки.

4. Департаменту реформування відносин власності Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України (Мельник О. В.) провести державну реєстрацію цього наказу у Міністерстві юстиції України у встановленому порядку.

Міністр економіки та з питань європейської інтеграції УкраїниВ. Хорошковський
Голова Фонду державного майна УкраїниМ. Чечетов

ЗавантажитиДодаток