A A A K K K

Про визначення органів управління майном загальносоюзних громадських організацій колишнього Союзу РСР

№ 18 від 12 січня 1995 р.

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

 ПОСТАНОВА 

від 13 січня 1995 р. N 18

Київ

Про визначення органів управління майном загальносоюзних громадських організацій колишнього Союзу РСР

На виконання постанови Верховної Ради України від 4 лютого 1994 р. "Про майно загальносоюзних громадських організацій колишнього Союзу РСР" Кабінет Міністрів України ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. До законодавчого визначення суб'єктів права власності майна загальносоюзних громадських організацій колишнього Союзу РСР, розташованого на території України, покласти на міністерства повноваження органів управління цим майном згідно з додатком.

2. Міністерствам, зазначеним у додатку:

прийняти до 15 січня 1995 р. до сфери управління майно згідно з порядком , передбаченим постановою Ради Міністрів УРСР від 28 квітня 1980 р. N 285 "Про порядок передачі підприємств, об'єднань, організацій, установ, будинків і споруд" (ЗП УРСР, 1980 р., N 5, ст. 43), з наступним повідомленням органів державної статистики, податкових і фінансових органів;

забезпечити до 31 січня 1995 р. перегляд установчих документів, а у разі потреби і перереєстрацію підприємств та організацій, майно яких передається до їхньої сфери управління. Перереєстрація цих підприємств і організацій провадиться без стягнення реєстраційного збору.

Прем'єр-міністр України

В. МАСОЛ

Перший заступник Міністра
Кабінету Міністрів України

 
В. ПУСТОВОЙТЕНКО 

 

  • Додаток