A A A K K K

Щодо анулювання дії дозволів  на здійснення діяльності з приватизаційними паперами

№ 614 від 29 березня 2004 р.

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

30.03.2004м.КиївN 614

Щодо анулювання дії дозволів
на здійснення діяльності з
приватизаційними паперами

   На виконання п. 161 розділу XV "Державної програми приватизації на 2000-2002 роки", затвердженої Законом України "Про Державну програму приватизації", наказу Фонду державного майна України N 1324 в1д 12.07.1999 року, у зв'язку із закінченням сертифікатної приватизації та з метою завершення діяльності фінансових посередників з приватизаційними паперами

НАКАЗУЮ:

   1. Анулювати дію дозволу на здійснення комерційної діяльності з приватизаційними паперами закритих інвестиційних фондів:

  • ЗІФ "Август", дозвіл N 118, м. Київ;
  • ЗАТ ЗІФ "Альфа-Україна, дозвіл N3, м. Тернопіль.
   2. Департаменту стратегії індивідуальної приватизації (I. Білоцерковець) у десятиденний термін з дня реєстрації цього наказу поінформувати:
  • Національний Банк України, Регіональне відділення Фонду державного майна України по м. Києву, Регіональне відділення Фонду державного майна по Тернопільській області, Державну комісію з цінних паперів та фондового ринку щодо анулювання дії дозволу зазначених фінансових посередників.
   3. Департаменту стратегії індивідуальної приватизації (І. Білоцерковець) у десятиденний термін забезпечити публікацію цього наказу у газеті "Відомості приватизації" та Державному інформаційному бюлетені " Про приватизацію".

   4. Департаменту взаємодії з Верховною Радою України, засобами масової інформації та зв'язків з громадкістю (А. Гриненко) у десятиденний термін забезпечити розміщення цього наказу на Web- сторінці Фонду.

   5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України Л. Кальніченка.

Голова ФондуМ. Чечетов