A A A K K K

Про внесення змін до Порядку знерухомлення цінних паперів, що належать державі і випущені у документарній формі в процесі приватизації та корпоратизації

№ 1659 від 31 серпня 1999 р.

Про внесення змін до Порядку знерухомлення цінних паперів, що належать державі і випущені у документарній формі в процесі приватизації та корпоратизації

Наказ Фонду державного майна України
від 1 вересня 1999 року N 1659

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
1 листопада 1999 р. за N 744/4037

Наказ втратив чинність
(згідно з наказом Фонду державного майна України
від 26 червня 2001 року N 1137)

    Враховуючи вимоги Положення про порядок здійснення підготовки до приватизації та продажу часток (паїв, акцій), що належать державі в майні підприємств з іноземними інвестиціями та господарських товариств, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 16.06.99 N 1138 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 3 серпня 1999 року за N 525/3818, НАКАЗУЮ:

    1. Внести до Порядку знерухомлення цінних паперів, що належать державі і випущені у документарній формі в процесі приватизації та корпоратизації, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 21 квітня 1999 року N 729 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 травня 1999 року за N 298/3591 такі зміни:

    1.1. Назву "Порядок знерухомлення цінних паперів, що належать державі і випущені у документарній формі в процесі приватизації та корпоратизації" замінити на назву "Порядок знерухомлення в процесі приватизації цінних паперів, що належать державі й випущені в документарній формі" (далі - Порядок).

    1.2. Пункт 1.1 Порядку викласти в редакції: "Порядок знерухомлення в процесі приватизації цінних паперів, що належать державі й випущені в документарній формі (далі - Порядок), розроблено відповідно до Законів України "Про Національну депозитарну систему та особливості електронного обігу цінних паперів в Україні", "Про приватизацію державного майна" та інших законодавчих і нормативних актів".

    1.3. Пункт 1.2 Порядку викласти в редакції: "Порядок установлює процедуру знерухомлення в процесі приватизації цінних паперів, які належать державі й випущені в документарній формі".

    1.4. Пункт 1.3 після слів "знерухомлення цінних паперів," доповнити словами "що належать державі й випущені", далі - за текстом. Слова "випущених" та "відкритими акціонерними товариствами, створеними в процесі приватизації та корпоратизації" виключити.

    1.5. Пункт 2.1 доповнити словами "та на підставі графіка продажу акцій, затвердженого наказом Фонду державного майна України".

    1.6. Затвердити нову форму додатка 1 до Порядку знерухомлення в процесі приватизації цінних паперів, що належать державі й випущені в документарній формі (додається).

    2. Департаменту розвитку фондового ринку (А. Сачівко) провести узгодження зазначених змін з Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку й забезпечити їх реєстрацію в Міністерстві юстиції України.

    3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду С. Лєдомську.

Голова ФондуО. Бондар


ЗавантажитиДодатки