A A A K K K

Наказ про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

            15.12.2015                                     Київ                                     № 1927     

 

 

Про затвердження Плану діяльності
з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік

 

 

З метою забезпечення реалізації вимог статті 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік (далі – План), що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів:

2.1. Здійснювати підготовку проектів регуляторних актів, аналізу регуляторного впливу, заходів з відстеження результативності стосовно кожного регуляторного акта відповідно до норм Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

2.2. У разі виникнення потреби у розробці проектів, що не увійшли до Плану, не пізніше ніж через десять робочих днів з дня одержання відповідного завдання надавати інформацію Управлінню законодавчого та аналітичного забезпечення для внесення змін до Плану за формою, що додається.

3.  Управлінню комунікаційного забезпечення та роботи з ВРУ забезпечити оприлюднення на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України:

1) Плану до 25 грудня 2015 року та змін до нього протягом року за поданням Управління законодавчо-аналітичного забезпечення реформування відносин власності;

2) повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта, проекту регуляторного акта, аналізу регуляторного впливу та звіту про відстеження результативності регуляторного акта за поданням структурних підрозділів.

4. Управлінню законодавчого та аналітичного забезпечення до 10 січня 2016 року поінформувати Державну регуляторну службу України про місце і дату оприлюднення Плану.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

Голова Фонду                                                                                                                                            І. Білоус

Додаток