A A A K K K

Про затвердження змін до Плану діяльності Фонду державного майна України з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 15 грудня 2016 року № 2254 (із змінами)

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

18.10.2017                                 Київ                                     № 1568

 

Про затвердження змін до Плану діяльності Фонду державного
майна України з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік,
затвердженого
наказом Фонду державного майна України
від 15 грудня 2016 року № 2254 (із змінами)

 

Відповідно до статті 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити зміни до Плану діяльності Фонду державного майна України з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 15 грудня 2016 року № 2254 (із змінами), що додаються.

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Фонду державного майна України та заступників Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

В. о. Голови Фонду                                                                   В. Трубаров

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ Фонду державного майна України
___18.10.2017__№__1568_

Зміни до Плану діяльності Фонду державного майна України з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік

1. Виключити з Плану діяльності Фонду державного майна України з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік пункт 20.

2. Доповнити План діяльності Фонду державного майна України з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік пунктами 32, 33 та 34 такого змісту:

№ з/п

Назва регуляторного акта

Обґрунтування

необхідності прийняття регуляторного акта

Очікуваний результат

Виконавець

Строк виконання

32

Наказ Фонду державного майна України «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсного відбору операторів електронних майданчиків з продажу об’єктів малої приватизації із застосуванням електронної торгової системи «Prozorro.Продажі»

Відповідно до наказу Фонду державного майна України від 19 липня 2017 року № 1143 «Про затвердження Порядку проведення пілотного проекту з продажу об’єктів малої приватизації із застосуванням електронної торгової системи «Prozorro.Продажі», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 06 вересня 2017 року за № 1095/30963

Запровадження конкурсного відбору операторів електронних майданчиків з продажу об’єктів малої приватизації із застосуванням електронної торгової системи «Prozorro.Продажі»

Управління продажу об’єктів малої приватизації

ІV квартал

33

Наказ Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від
17 жовтня 2007 року № 1672»

Приведення нормативно-правових актів Фонду у відповідність із вимогами законодавства України

Здійснення організатором аукціону – юридичною особою продажу на аукціоні об’єктів приватизації, у тому числі об’єктів незавершеного будівництва, продажу майна, що перебуває у державній власності, через біржі, на аукціонах, за конкурсами, відчуження якого можливе без укладання з Фондом договору про організацію продажу майна, що перебуває у державній власності

Управління корпоративних прав держави

ІV квартал

34

Наказ Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 02 серпня 2010 року № 1127 «Про затвердження Положення про умови і порядок проведення конкурсів з визначення організаторів аукціонів по відчуженню об’єктів державної власності»

Приведення нормативно-правового акта Фонду у відповідність із вимогами законодавства України

Забезпечення проведення конкурсів з визначення організаторів аукціонів – юридичних осіб, у тому числі товарних бірж, які протягом двох календарних років мають право організації та проведення через біржі, на аукціоні відчуження об’єктів державної власності

Управління корпоративних прав держави

ІV квартал