A A A K K K

Про затвердження Плану діяльності Фонду державного майна України з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

15.12.2017                                  Київ                                      № 1890

 

 

Про затвердження Плану діяльності Фонду державного
майна України з підготовки проектів регуляторних актів
на 2018 рік

 

 

З метою забезпечення реалізації вимог статті 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» (далі – Закон) та відповідно до листа Державної регуляторної служби України від 24.11.2017 № 10584/0/20-17

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити План діяльності Фонду державного майна України з підготовки проектів регуляторних актів на 2018рік (далі – План), що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів:

1) Здійснювати підготовку проектів регуляторних актів, аналізу регуляторного впливу, заходів з відстеження результативності стосовно кожного регуляторного акта відповідно до норм Закону.

2) У разі виникнення потреби у розробленні проектів регуляторних актів, що не увійшли до Плану, не пізніше ніж через десять робочих днів з дня одержання відповідного завдання надавати інформацію Управлінню по роботі з регіональними відділеннями для внесення змін до Плану за формою, що додається.

3. Управлінню взаємозв’язків з громадськістю та редакційної діяльності забезпечити оприлюднення на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України у спосіб, передбачений статтею 13 Закону:

1) у термін до 25 грудня 2017 року Плану та протягом року змін до нього за поданням Управління по роботі з регіональними відділеннями

2) протягом року проектів регуляторних актів, аналізів регуляторного впливу, звітів про відстеження результативності регуляторних актів, а також повідомлень про їх оприлюднення за поданням структурних підрозділів.

4. Управлінню по роботі з регіональними відділеннями до 10 січня 2018 року поінформувати Державну регуляторну службу України про місце і дату оприлюднення Плану.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

В. о. Голови Фонду                                                                        В. Трубаров

 

Додаток 1

Додаток 2