A A A K K K

Про звільнення генерального директора державного підприємства «Вінницький завод «Кристал» та покладання виконання обов’язків генерального директора державного підприємства «Вінницький завод «Кристал»

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

10.01.2018                                                 Київ                                                        №20

Про звільнення генерального директора державного
підприємства
«Вінницький завод «Кристал»  
та покладання виконання  обов’язків генерального директора
державного підприємства «Вінницький завод «Кристал»

 

Відповідно до вимог законів України «Про Фонд державного майна України», «Про управління об'єктами державної власності», Кодексу законів про працю України, Статуту державного підприємства «Вінницький завод «Кристал», затвердженого наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 13.09.2016 № 1514,

 

НАКАЗУЮ:

1. Звільнити з 01 січня 2018 року Мазура Юрія Михайловича з посадигенерального директора державного підприємства «Вінницький завод «Кристал».

Підстава:

 - заява генерального директора державного підприємства «Вінницький завод «Кристал» Мазура Ю. М. від 27 листопада 2017 року про звільнення у зв’язку з виходом на пенсію за віком, з 01 січня 2018 року.

          2. Виконання обов’язківгенерального директора державного підприємства «Вінницький завод «Кристал» покласти на першого заступника генерального директора державного підприємства «Вінницький завод «Кристал» Костельнюка Андрія Миколайовича з 02 січня 2018року до підведення підсумків конкурсного відбору претендентів на заміщення вакантної посади керівника державного підприємства «Вінницький завод «Кристал» та призначення особи, визнаної переможцем конкурсного відбору на посаду керівника підприємства, або до моменту увільнення Костельнюка Андрія Миколайовича від виконання обов'язків директора на підставі відповідного наказу Фонду.

          3. Виконуючому обов’язки генерального директора державного підприємства «Вінницький завод «Кристал» Костельнюку А. М. у двотижневий термін з моменту видання цього наказу прийняти справи по управлінню державним підприємством «Вінницький завод «Кристал», про що скласти відповідний акт приймання-передачі справ та надати його копію до Фонду державного майна України.

 Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.   

            

Заступник Голови Фонду                                                                        В. Державін