A A A K K K

Про затвердження Змін до Положення про умови і порядок проведення конкурсів з визначення організаторів аукціонів по відчуженню об’єктів державної власності

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

24 січня 2018 року                                Київ                                      № 106

 

 

                                                                         Зареєстровано в Міністерстві юстиції України

15 лютого 2018 року   

           за №185/31637       

                                            

                                                                                        

Про затвердження Змін до Положення про умови і
порядок проведення конкурсів з визначення
організаторів аукціонів по відчуженню
об’єктів державної власності

 

            Відповідно до Законів України «Про управління об’єктами державної власності», «Про Фонд державного майна України», Порядку відчуження об’єктів державної власності, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 06 червня 2007 року № 803 (із змінами), та з метою приведення нормативно-правового акта Фонду державного майна України у відповідність до вимог законодавства України

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Зміни до Положення про умови і порядок проведення конкурсів з визначення організаторів аукціонів по відчуженню об’єктів державної власності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 02 серпня 2010 року № 1127, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31 серпня 2010 року за № 761/18056, що додаються.

2. Управлінню корпоративних прав держави Департаменту управління державними підприємствами та корпоративними правами держави подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

В. о. Голови Фонду                                                                             В. Трубаров