A A A K K K

Про реформування журналу «Державний інформаційний бюлетень про приватизацію» та додатка до нього – газети «Відомості приватизації»

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

28.08.2018                                     Київ                                      № 1118

 

 

Про реформування  журналу
«Державний  інформаційний бюлетень
про приватизацію» та додатка до нього –
газети «Відомості приватизації»

 

Відповідно до законів України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», «Про Фонд державного майна України», з метою забезпечення повного, своєчасного та достовірного інформування громадян про об’єкти приватизації та порядок їх приватизації і про свою діяльність

НАКАЗУЮ:

       1. Реформувати друкований засіб масової інформації журнал «Державний інформаційний бюлетень про приватизацію» (реєстраційне свідоцтво серія КВ № 587 від 18.04.1994) та додаток до нього – газету «Відомості приватизації» (реєстраційне свідоцтво серія КВ № 151 від 15.10.1993) шляхом його перетворення в офіційне друковане видання Фонду державного майна України.

       2. Управлінню комунікаційного забезпечення та роботи з громадськістю Департаменту законодавчого, комунікаційного забезпечення та роботи з громадськістю забезпечити до 1 січня 2019 року перереєстрацію друкованого засобу масової інформації журналу «Державний інформаційний бюлетень про приватизацію» та додатка до нього – газети «Відомості приватизації».

       3. Визначити Управління комунікаційного забезпечення та роботи з громадськістю Департаменту законодавчого, комунікаційного забезпечення та роботи з громадськістю відповідальним за підготовку, випуск і розповсюдження офіційного друкованого видання Фонду державного майна Україн

       4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Фонду від 29 жовтня 2015 року № 1604 «Про призначення головного редактора - відповідального секретаря «Державного інформаційного бюлетеня про приватизацію».

       5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

В. о. Голови Фонду                      В. ТРУБАРОВ