A A A K K K

Про припинення повноважень в. о. голови правління АТ «ОГХК» Журила Р. М. та розірвання з ним контракту

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

       27.01.2020                                        Київ                                   № 144

 

 

Про  припинення повноважень
в. о. голови правління АТ «ОГХК»
Журила Р. М. та розірвання з ним контракту

 

Відповідно до статті 99 Цивільного кодексу України, статей 33 та 49 Закону України «Про акціонерні товариства», статті 11 Закону України «Про управління об’єктами державної власності», статті 5 Закону України «Про Фонд державного майна України», статуту акціонерного товариства «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» (код за ЄДРПОУ 36716128) та листа Національного антикорупційного бюро України від 28.12.2019 № 02-078/46688  

НАКАЗУЮ:

1. Припинити з 27 січня 2020 року повноваження виконувача обов’язків голови правління акціонерного товариства «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» (далі – Товариство) Журила Руслана Миколайовича та розірвати укладений з ним контракт від 02 вересня 2014 року № 9 (далі – Контракт).

2. Тимчасове виконання обов’язків голови правління Товариства з 28 січня 2020 року покласти на Гладушка Олександра Володимировича – першого заступника голови правління акціонерного товариства «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» до моменту погодження Кабінетом Міністрів України кандидатури виконувача обов’язків голови правління Товариства відповідно до вимог законодавства України.

3. Тимчасово виконуючому обов’язки голови правління Товариства Гладушку О. В.:

– у триденний термін з дати видання цього наказу надати відомості до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про зміну керівника Товариства, у встановленому законодавством порядку;
– у триденний термін з дати видання цього наказу прийняти справи з управління господарською діяльністю Товариства, про що скласти відповідний акт та письмово повідомити Фонд державного майна України.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Заступник Голови Фонду                                                Сергій ІГНАТОВСЬКИЙ