A A A K K K

Про внесення змін до Порядку ведення єдиної бази даних звітів про оцінку

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
24 лютого 2021 р. за N 239/35861

Про внесення змін до Порядку ведення єдиної бази даних звітів про оцінку

Відповідно до Закону України від 05 грудня 2019 року N 354-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ліквідації корупційної схеми у сфері реєстрації інформації зі звітів про оцінку об'єктів нерухомості та прозорості реалізації майна", статті 5 Закону України "Про Фонд державного майна України", статті 9 Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні", з метою приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність до законодавства України, а також впорядкування діяльності єдиної бази даних звітів про оцінку

НАКАЗУЮ:

1. Внести зміни до Порядку ведення єдиної бази даних звітів про оцінку, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 17 травня 2018 року N 658, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05 червня 2018 року за N 677/32129 (зі змінами) (далі - Порядок), виклавши його у новій редакції, що додається.

2. Департаменту оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов'язків.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування та застосовується з дати оприлюднення на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України повідомлення про прийняття Фондом державного майна України рішення про введення в експлуатацію єдиної бази даних звітів про оцінку з модулем електронного визначення оціночної вартості, сервісом послуги електронного визначення оціночної вартості та автоматичного формування електронних довідок про оціночну вартість об'єкта нерухомості, крім пунктів 2, 5 розділу II Порядку, які застосовуються з дати набрання чинності цим наказом.

 

Голова Фонду

Дмитро СЕННИЧЕНКО

ПОГОДЖЕНО:

 

В. о. Голови Державної
служби України з питань
геодезії, картографії та кадастру

Олексій ПІНЧУК

Т. в. о. Голови Державної
регуляторної служби України

Олег МІРОШНІЧЕНКО

Голова Державної служби
спеціального зв'язку та
захисту інформації України

Юрій ЩИГОЛЬ

Перший заступник Міністра
цифрової трансформації України

Олексій ВИСКУБ

Голова Державної
податкової служби України

Олексій ЛЮБЧЕНКО

Міністр розвитку економіки,
торгівлі та сільського
господарства України

Ігор ПЕТРАШКО

Міністр фінансів України

Сергій МАРЧЕНКО