A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін у додаток 2 до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу»

Повідомлення

про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України

«Про внесення змін у додаток 2 до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу»

 

Відповідно до вимог статей 9 та 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з 4 квітня 2017 року на сайті Фонду державного майна України проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін у додаток 2 до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу» з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Проект постанови розроблено з метою врегулювання питання оплатної передачі у користування державного нерухомого майна суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність у системі позашкільної освіти.

Зауваження та пропозиції до проекту постанови просимо надсилати на адресу:01133, м. Київ, вул.Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент орендних відносин. Адреса електронної пошти:(e-mail:kiv6@spfu.gov.ua).

 Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

Проект Постанови

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу