A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики оцінки об’єктів оренди»

Повідомлення про оприлюднення
проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики оцінки об’єктів оренди»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду державного майна України проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики оцінки об’єктів оренди»  (далі – Проект) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект розроблено з метою удосконалення методичного забезпечення оцінки об‘єктів оренди, підвищення привабливості об‘єктів оренди для потенційних орендарів, збереження та удосконалення державного майна, що перебуває в оренді, стимулювання орендарів до поліпшення  майна, що перебуває в оренді.

Проект забезпечить  врахування вартості невід‘ємних поліпшень,  що здійснені орендарем під час оренди за власні кошти, під час проведення оцінки орендованого майна у разі продовження/поновлення дії договору оренди.

Зазначена мета досягається шляхом внесення змін до Методики оцінки об‘єктів оренди, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 10.08.1995 № 629 (зі змінами).

 Зауваження та пропозиції до Проекту просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: м. Київ – 133, вул. Генерала Алмазова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: olga2606@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого Проекту та аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту надаються фізичними та юридичними особами, їх об'єднаннями, крім розробника, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній регуляторній службі України на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до Проекту прийматимуться  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

Проект постанови

Зміни

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу