A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2003 р. № 1440 і від 21 серпня 2014 р. № 358»

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України

«Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2003 р. № 1440 і  від 21 серпня 2014 р. № 358»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України доопрацьованого проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до  постанов Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2003 р. № 1440 і  від 21 серпня 2014 р. № 358» (далі – Проект)» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект розроблений з метою підвищення якості робіт з проведення оцінки у випадках, передбачених Податковим кодексом України, запровадження механізму проведення Фондом державного майна України моніторингу процесів ціноутворення на об’єкти оцінки та за його результатами, а також у разі отримання скарги, запиту заінтересованої особи, здійснення витребування звітів про оцінку майна з метою забезпечення їх рецензування. Це стимулюватиме суб’єктів оціночної діяльності – суб’єктів господарювання відображати в звітах про оцінку майна реальні вартості об’єктів оцінки, що складені для цілей оподаткування.

Зауваження та пропозиції до Проекту просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: вул. Генерала Алмазова, 18/9, м.Київ 01133, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: olga2606@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого Проекту надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробників, Державній регуляторній службі України на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до Проекту прийматимуться  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

 

 

Директор Департаменту оцінки
майна, майнових прав та
професійної оціночної діяльності                                                  Н. Кравцова

 

 

Проект Постанови КМУ

Проект Змін

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця

Аналіз регуляторного впливу