A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку проведення перевірки виконання умов договору оренди з метою укладення договору концесії шляхом проведення прямих переговорів з орендарем державного майна»

Повідомлення
про оприлюднення проекту
наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку проведення перевірки виконання умов договору оренди з метою укладення договору концесії шляхом проведення прямих переговорів з орендарем державного майна»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з 19 лютого 2020 року на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку проведення перевірки виконання умов договору оренди з метою укладення договору концесії шляхом проведення прямих переговорів з орендарем державного майна».

Проект наказу розроблено Фондом на виконання статті 21 і Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про концесію» з метою забезпечення концесієдавця одним з механізмів, передбачених Законом, для прийняття рішення про проведення прямих переговорів з орендарем державного майна з метою укладення договору концесії. Запропонованим проектом наказу передбачається затвердження порядку, який визначає певну послідовність дій заінтересованих сторін (орендодавця, орендаря, концесієдавця та уповноваженого органу управління), зокрема:

-      порядок проведення перевірки;

-      строки та порядок звернення до компетентних органів;

-      проведення інвентаризації об’єкта оренди;

-      складання акта перевірки та вимоги до його змісту.

Зауваження та пропозиції до проекту просимо надсилати на адресу: 01601, м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління орендних відносин. Адреса електронної пошти: (e-mail: nazariyz@spfu.gov.ua).

 Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

Проєкт наказу

Порядок

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторого впливу