A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України» (щодо скасування особливостей приватизації майна в агропромисловому комплексі)

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України» (щодо скасування особливостей приватизації майна в агропромисловому комплексі)​​​​​​

Фонд державного майна України відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення з 9 вересня 2015 року на сайті Фонду державного майна України (www.spfu.gov.ua, сторінка «Нормативна база», «Проекти нормативних актів») проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України» (щодо скасування особливостей приватизації майна в агропромисловому комплексі) (далі – Закон) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Сучасний стан приватизації майна в агропромисловому комплексі вимагає удосконалення процесу приватизації, застосування технологій та процедур, передбачених Законом України «Про приватизацію державного майна, що забезпечать ефективність продажу об’єктів, гнучку систему підходів до приватизації та прийняття рішень.

 

Проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України» (щодо скасування особливостей приватизації майна в агропромисловому комплексі) спрямовано на спрощення механізму приватизації об’єктів агропромислового комплексу, виконання Державної програми приватизації та забезпечення надходження коштів до Державного бюджету.

 

Прийняття проекту Закону створить конкурентні засади приватизації майна в агропромисловому комплексі, формування чіткої, ефективної правової бази у сфері приватизації, досягнення прозорості приватизаційного процесу, підвищення економічної ефективності продажу об’єктів агропромислового комплексу.

 

Зауваження та пропозиції до проекту Закону просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: Raisa@spfu.gov.ua.

 

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України» (щодо скасування особливостей приватизації майна в агропромисловому комплексі) та аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту надаються фізичними та юридичними особами, їх об'єднаннями, крім розробника, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній регуляторній службі України на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту Закону прийматимуться  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

Директор Департаменту

конкурентних продажів

об’єктів приватизації                                                                      Я. Берназюк


Проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України" (щодо скасування особливостей приватизації майна в агропромисловому компексі)


Пояснювальна записка до проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законів України" (щодо скасування особливостей приватизації майна в агропромисловому комплексі)

Аналіз регуляторного впливу проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законів України" (щодо скасування особливостей приватизації майна в агропромисловому комплексі)