A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб‘єктів оціночної діяльності»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб‘єктів оціночної діяльності»​​​​

 Фонд державного майна України відповідно до вимог  статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою отримання зауважень і пропозицій від юридичних, фізичних осіб та їх об‘єднань оголошує про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб‘єктів оціночної діяльності» (далі – проект Наказу)  та аналізу регуляторного впливу  проекту Наказу на офіційному сайті Фонду державного майна України http://spfu.gov.ua.

Метою прийняття проекту Наказу є удосконалення правового регулювання  у  сфері  конкурсного відбору суб‘єктів оціночної діяльності.    

            Зауваження та пропозиції до проекту Наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: вул. Кутузова, 18/9, м. Київ - 133, 01601, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: ari@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження та пропозиції до оприлюдненого проекту Наказу надаються фізичними та юридичними особами, їх об‘єднаннями, крім розробників, Державній  регуляторній  службі  України на адресу: вул.. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту Наказу прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

 

Директор Департаменту

оцінки майна, майнових

прав та професійної

оціночної діяльності                                                     Н.Кравцова               

 

Проект наказу "Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності"


Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності"

Аналіз регуляторного впливу наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності"