A A A K K K

Повідомлення про оприлюдненняпроекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Фонду державного майна України"

Повідомлення про оприлюднення
проекту наказу Фонду державного майна України
"Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Фонду державного майна України"

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" повідомляється про оприлюднення з 20 серпня 2015 року на сайті Фонду державного майна України (www.spfu.gov.ua, розділ "Нормативна база", "Проекти нормативних актів") проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Фонду державного майна України" (далі –наказ) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

          Метою прийняття проекту наказу є удосконалення роботи Екзаменаційної комісії та процедури підвищення кваліфікації оцінювачів, забезпечення підвищення рівня фахової підготовки оцінювачів шляхом зарахування навчання за програмами підвищення кваліфікації оцінювачів за різними формами, зокрема, зарахування участі оцінювачів у науково-практичних заходах як слухача та доповідача, опублікування статей, монографій та навчально-методичних посібників з питань оцінки і оціночної діяльності.

          Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України надсилати у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня оприлюднення цього повідомлення за адресою: Фонд державного майна України, Департамент оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності, вул. Кутузова, 18/9, м. Київ 133, 01601, e-mail: gko@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" зауваження і пропозиції до оприлюдненого проекту наказу та аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту надаються фізичними та юридичними особами, їх об'єднаннями, крім розробника, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній регуляторній службі України на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

 

Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

 

Директор Департаменту

оцінки майна, майнових прав

та професійної оціночної діяльності                                             Н. Кравцова

 

 

Наказ "Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Фонду державного майна України"

 

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Фонду державного майна України"

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Фонду державного майна України"