A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України «Про внесення змін до законодавства про оцінку майна та професійну оціночну діяльність в Україні»

Повідомлення про оприлюднення проекту
Закону України «Про внесення змін до законодавства про оцінку майна та професійну оціночну діяльність в Україні»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з 30 червня 2015 р. на сайті Фонду державного майна України (www.spfu.gov.ua, сторінка «Нормативна база», «Проекти нормативних актів») проекту Закону України «Про внесення змін до законодавства про оцінку майна та професійну оціночну діяльність в Україні» (далі – Закон) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

З метою забезпечення реалізації у 2015 році завдання, визначеного пунктом 134 Плану заходів з виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України та Стратегії сталого розвитку "Україна - 2020" у 2015 році, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.03.2015 № 213-р, передбачено розроблення проекту закону про внесення змін до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

Проект Закону розроблено з метою забезпечення дерегуляції оціночної діяльності, підвищення якості оціночних послуг, посилення ролі саморегулівних організацій оцінювачів у забезпеченні якості робіт з проведення оцінки та підвищення рівня фахової підготовки оцінювачів.

Необхідність розроблення проекту Закону обумовлена суттєвими змінами в законодавстві та умовами сучасного функціонування економіки України, що вимагає дерегуляції оціночної діяльності та забезпечення підвищення якості оціночних послуг.

Зауваження та пропозиції до проекту Закону просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: natali@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого проекту Закону України «Про внесення змін до законодавства про оцінку майна та професійну оціночну діяльність в Україні» та аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту надаються фізичними та юридичними особами, їх об'єднаннями, крім розробника, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній регуляторній службі України на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту Закону прийматимуться  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

 

Заступник начальника Управління
оцінки майна та професійної
оціночної діяльності                                                                                                   Р. Кучмійчук

 

 

Проект ЗАКОНУ УКРАЇНИ "Про внесення змін до законодавства про оцінку майна та професійну оціночну діяльність в Україні"

Пояснювальна записка до проекту Закону України "Про внесення змін до законодавствапро оцінку майна та професійну оціночну діяльність в Україні"

Аналіз регуляторного впливу проекту Закону України "Про внесення змін до законодавствапро оцінку майна та професійну оціночну діяльність в Україні"