A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення доопрацьованого проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до деяких наказів Фонду державного майна України"

Повідомлення про оприлюднення доопрацьованого проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до деяких наказів Фонду державного майна України"

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" та з метою одержання зауважень і пропозицій Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду (http://spfu.gov.ua) доопрацьованого проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до деяких наказів Фонду державного майна України" (далі – Наказ) та аналізу регуляторного впливу вказаного проекту наказу.

Метою прийняття проекту наказу є узгодження із законодавством у сфері оціночної діяльності та вдосконалення правового регулювання у сфері професійної підготовки оцінювачів.

Зауваження та пропозиції до доопрацьованого проекту наказу Фонду державного майна України надсилати у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня оприлюднення цього повідомлення за адресою: Фонд державного майна України, Управління з питань оціночної діяльності, вул. Кутузова, 18/9, м. Київ 133, 01601, e-mail: ira-66@spfu.gov.ua.

 

Начальник Управління оцінки майна та
професійної оціночної діяльності                                                        Ю. Федоренко


Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Фонду державного майна України

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до деяких наказів Фонду державного майна України"

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до деяких наказів Фонду державного майна України»