A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 05 травня 1997 року № 486»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 05 травня 1997 року № 486»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на офіційному веб-сайті Фонду (http://spfu.gov.ua) з 16.03.2015 року проект наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 05 травня 1997 року № 486» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Метою прийняття  наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 05 травня 1997 року № 486» є приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність із вимогами законодавства.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: Фонд державного майна України, Управління корпоративних прав держави, вул. Кутузова, 18/9, м. Київ-133, 01601 та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: hip@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

 

 

 

Начальник Управління фінансово,
майнового контролю та обліку
корпоративних прав держави                                                                                                          А. Сачівко

 

Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 05 травня 1997 року № 486

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 05 травня 1997 року № 486»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 05 травня 1997 року № 486»