A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу».

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу».

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з 03 лютого 2015 року на сайті Фонду державного майна України проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу» з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу» (далі – Проект постанови) було розроблено на виконання пункту 5 протоколу наради «Про розвиток вітчизняної кіноіндустрії» під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра культури України Кириленка В.А., проведеної 15.01.2015. Проект має на меті залучення орендарів – суб’єктів кінематографії та забезпечення тимчасового, до 31 грудня 2016 року, спрямування в повному обсязі коштів від оренди майна підприємств, установ та організацій галузі кінематографії, що належать до сфери управління Міністерства культури України цим же підприємствам на виконання їх статутних завдань.

Зауваження та пропозиції до проекту постанови просимо надсилати на адресу: 01601, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління з питань управління державним майном та орендних відносин. Адреса електронної пошти: (e-mail: nazariyz@spfu.gov.ua).

Зауваження та пропозиції до проекту постанови прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.



Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу

Пояснювальна записка до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу»

Аналіз регуляторного впливу до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу»