A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 14 березня 2002 року № 479»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 14 березня 2002 року № 479»

Фонд державного майна України відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою отримання зауважень і пропозицій оголошує про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України  від  14 березня 2002 року № 479» (далі – Наказ) та аналізу регуляторного впливу вказаного проекту наказу на офіційному сайті Фонду державного майна України http://spfu.gov.ua.

Метою прийняття проекту наказу є удосконалення правового регулювання у сфері оціночної діяльності.    

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України надсилати у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня оприлюднення цього повідомлення за адресою: Фонд державного майна України, Управління з питань оціночної діяльності, вул. Кутузова, 18/9, м. Київ 133, 01601, e-mail: ari@spfu.gov.ua.

 

 

Начальник Управління
оцінки майна  та професійної
оціночної діяльності                                                                                           Ю. Федоренко


Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 14 березня 2002 року № 479 

Аналіз регуляторного впливу до проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 14 березня 2002 року № 479»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України