A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою»

Проект наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою» (далі – проект нормативно-правового акта) розроблено відповідно до абзацу третього частини першої статті 181 Закону України «Про приватизацію державного майна», з метою приведення нормативно-правового акта у відповідність із Законом України від 10 квітня 2014 року № 1197-VII «Про здійснення державних закупівель», а також удосконалення процедури проведення конкурсного відбору виконавців робіт із землеустрою.

Прийняття проекту нормативно-правового акта сприятиме залученню виконавців робіт із землеустрою на конкурентних засадах під час підготовки до продажу державними органами приватизації об'єктів державної власності, які підлягають приватизації разом із земельними ділянками, та підвищить організацію цього процесу.

Проект нормативно-правового акта та аналіз регуляторного впливу для проведення публічного громадського обговорення шляхом електронних консультацій з громадськістю розміщений на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України (www.spfu.gov.ua) та на урядовому сайті “Громадянське суспільство і влада”. Також проект регуляторного акта опублікований в офіційному друкованому виданні державних органів приватизації – додатку до Державного інформаційного бюлетеня про приватизацію – газеті «Відомості приватизації».

Пропозиції та зауваження до проекту нормативно-правового акта надсилати протягом одного місяця з дня його оприлюднення до Управління продажу об’єктів малої приватизації та ЄМК Фонду державного майна України на адресу: 01601, м. Київ-133, вул. Кутузова, 18/9, тел. 284-52-40. Адреса електронної пошти: viki@spfu.gov.ua, Бондаренко В.Л.

 

 

 

Заступник начальника Управління
продажу об’єктів малої приватизації                            
та ЄМК                                                                                          В.Бондаренко



Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою»

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою»