A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення Проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку погодження державними органами приватизації умов договорів застави майна та іпотеки»

Повідомлення про оприлюднення Проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку погодження державними органами приватизації умов договорів застави майна та іпотеки»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду з 06.11.2014 року проекту наказу Фонду державного майна України «Про Порядок погодження державними органами приватизації умов договорів застави майна та іпотеки» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Метою прийняття проекту наказу Фонду державного майна України «Про Порядок погодження державними органами приватизації умов договорів застави майна та іпотеки» є приведення  нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність із вимогами чинного законодавства та удосконалення норм Порядку погодження органами приватизації умов договорів застави та іпотеки, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 06 лютого 2001 року № 163, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України  26 лютого 2001 року за № 171/5362.

Зауваження та пропозиції до проекту Наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ - 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: margarita@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту Наказу прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Начальник Управління
фінансового, майнового контролю
та обліку корпоративних прав держави                                            А. Сачівко

Про затвердження Порядку погодження державними органами приватизації умов договорів застави майна та іпотеки

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку погодження державними органами приватизації умов договорів застави майна та іпотеки»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Порядку погодження державними органами приватизації умов договорів застави майна та іпотеки»