A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Положення про порядок розрахунків за придбані об’єкти приватизації»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Положення про порядок розрахунків за придбані об’єкти приватизації»

Фонд державного майна України відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення на офіційному веб-сайті Фонду проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Положення про порядок розрахунків за придбані об’єкти приватизації» (далі - проект наказу) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проект наказу розроблено з метою приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність із Законом України від 13 січня 2012 року № 4335-VI «Про Державну програму приватизації».

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати протягом одного місяця від дати його оприлюднення на адресу Фонду державного майна України: вул. Кутузова, 18/9, м. Київ 133, 01601 та на електронну адресу: poi@spfu.gov.ua.

 

Директор Департаменту
фінансового обліку –
головний бухгалтер                                                           В.Мишкіна


Про затвердження Положення про порядок розрахунків за придбані об’єкти приватизації

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Положення про порядок розрахунків за придбані об’єкти приватизації»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Положення про порядок розрахунків за придбані об’єкти приватизації»