A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій, суб’єктів господарювання на суміжних ринках у сфері комбінованого виробництва електричної т

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій, суб’єктів господарювання на суміжних ринках у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з 19.09.2013 на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій, суб’єктів господарювання на суміжних ринках у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії» (далі – Проект наказу) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект наказу розроблений на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про вдосконалення державної політики у сфері регулювання діяльності з транспортування природного газу магістральними трубопроводами територією України» (витяг з протоколу № 72 засідання Кабінету Міністрів України від 03.09.2014), відповідно до абзацу дев’ятнадцятого частини другої статті 9 Закону України «Про природні монополії» для оцінки активів суб'єктів природних монополій, які провадять діяльність із транспортування природного газу магістральними трубопроводами на території України, для визначення регуляторної бази активів під час переходу до стимулюючого регулювання у зазначеній сфері.

Проект наказу передбачає внесення змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій, суб’єктів господарювання на суміжних ринках у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії, затвердженої наказом Фонду державного майна України від 12.03.2013 № 293, що визначать особливості оцінки активів суб’єктів природних монополій, що використовуються в сфері транспортування природного газу магістральними трубопроводами територією України, для визначення регуляторної бази активів з метою запровадження у зазначеній сфері стимулюючого регулювання.

Зауваження і пропозиції до Проекту наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: natali@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого Проекту наказу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробників, Державній службі з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до Проекту наказу прийматимуться  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати оприлюднення  Проекту наказу.

 

Начальник Управління                                                                 Ю. Федоренко


Про затвердження Змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій, суб’єктів господарювання на суміжних ринках у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій, суб’єктів господарювання на суміжних ринках у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії»

Аналіз регуляторного впливу до проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій, суб’єктів господарювання на суміжних ринках у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії»