A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій повідомляється про оприлюднення на офіційному веб-сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта» (далі –проект наказу) та аналізу регуляторного впливу вказаного проекту наказу.

Проект наказу розроблено з метою приведення Порядку подання та розгляду заяви про включення до переліку об'єктів, що підлягають приватизації, та заяви про приватизацію щодо об'єктів державної власності груп А, Д та Ж, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 17 квітня 1998 року № 772 (у редакції наказу Фонду державного майна України    від 02 квітня 2012 року № 437, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14 травня 2012 року за № 752/21065), у відповідність із вимогами Закону України від 13 травня 2014 року № 1253-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо засвідчення вірності копій документів і виписок з них та справжності підпису на документах».

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати на адресу: Фонд державного майна України, Управління продажу об’єктів малої приватизації та ЄМК, 01601, м. Київ 133, вул. Кутузова, 18/9. Адреса електронної пошти: vlasv@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу приймаються Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Заступник начальника Управління                                           В. Бондаренко



Про внесення змін до нормативно-правового акта

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта»

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта»