A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до пункту 28 Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна»

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до пункту 28 Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна»

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з 20 серпня 2014 року на сайті Фонду державного майна України проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до пункту 28 Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна» з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Проект постанови Кабінету Міністрів України розроблено з метою приведення Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2011 року № 906, у відповідність до законодавства в частині оприлюднення на веб-сайтах орендодавців державного майна відомостей про результати проведення конкурсу на право оренди.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати на адресу: 01601, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління з питань управління державним майном та орендних відносин. Адреса електронної пошти: (e-mail: nazariyz@spfu.gov.ua).

Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.


Про внесення зміни до пункту 28 Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна

Пояснювальна записка до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення зміни до пункту 28 Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна»

Аналіз регуляторного впливу проекту постанови Кабінет Міністрів України «Про внесення зміни до пункту 28 Порядку проведення конкурсу на право оренди державного майна»