A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта»

Фонд державного майна України відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення на офіційному веб-сайті Фонду проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до нормативно-правового акта» (далі - проект наказу) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проект наказу розроблено з метою приведення Порядку проведення пільгового продажу акцій акціонерних товариств, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 03 липня 2000 року № 1368, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 липня 2000 року за № 428/4649, у відповідність до вимог Законів України «Про акціонерні товариства», «Про депозитарну систему України», «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні» та удосконалення проведення пільгового продажу акцій акціонерних товариств.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати протягом одного місяця від дати його оприлюднення на адресу Фонду державного майна України: вул. Кутузова, 18/9, м. Київ 133, 01601 та на електронну адресу: pov@spfu.gov.ua.

 

Начальник Управління