A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, нормативно-правового акта»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, нормативно-правового акта»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань, Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду (http://www.spfu.gov.ua/spfu.gov.ua/default.aspx) проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, нормативно-правового акта» (далі – проект наказу) та аналізу регуляторного впливу вказаного проекту наказу.

Проект наказу розроблений з метою приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність із вимогами чинного законодавства України.

Необхідність визнання таким, що втратив чинність наказу Фонду державного майна України від 2 грудня 1997 року № 88/01/1358
«Про затвердження Порядку прийняття рішення про необхідність реорганізації об’єкта приватизації», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24 грудня 1997 року за № 620/2424, зумовлена втратою чинності  Закону України «Про підприємства в Україні» від 27 березня 1991 року
№ 887-XII, Закону України «Про обмеження монополізму та недопущення недобросовісної конкуренції у підприємницькій діяльності» від 18 лютого 1992 року № 2132-XII.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо протягом одного місяця від дати його оприлюднення надсилати до Фонду державного майна України в паперовому вигляді на адресу: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: pvv@spfu.gov.ua.


Про визнання таким, що втратив чинність, нормативно-правового акта

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про визнання таким, що втратив чинність, нормативно-правового акта»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України "Про визнання таким, що втратив чинність, нормативно-правого акта»