A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення до проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 16 липня 1999 року № 1363»

Повідомлення про оприлюднення до проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 16 липня 1999 року № 1363»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань, Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду (http://www.spfu.gov.ua/spfu.gov.ua/default.aspx) проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 16 липня 1999 року № 1363» (далі – проект) наказу та аналізу регуляторного впливу вказаного проекту наказу.

Проект наказу розроблений з метою приведення нормативно-правових актів у відповідність із вимогами чинного законодавства України.

Проект наказу передбачає внесення змін до Положення про порядок проведення експертизи проектів передприватизаційної підготовки підприємств, в частині заміни положень наказу, які посилаються на норми законодавства, що втратили чинність.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо протягом одного місяця від дати його оприлюднення надсилати до Фонду державного майна України в паперовому вигляді на адресу: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: richard@spfu.gov.ua.

 

Заступник начальника Управління –
начальник відділу                                                    П. Салімонович

Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 16 липня 1999 року № 1363

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 16 липня 1999 року № 1363»

Пояснювальна записка до наказу Фонду державного майна України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 16 липня 1999 року № 1363»