A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України “Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 18 серпня 2011 року № 1229”

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України “Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 18 серпня 2011 року № 1229”

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України “Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 18 серпня 2011 року № 1229” (далі – проект наказу), з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект наказу розроблений з метою недопущення порушення вимог законодавства з питань державної реєстрації нормативно - правових актів України та з метою приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність із чинним законодавством.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601, м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: gta@spfu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Начальник Управління інформаційних
технологій та моніторингу                                                               О. Синенко


Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 18 серпня 2011 року № 1229

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України “Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 18 серпня 2011 № 1229”

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України “Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Фонду державного майна України від 18 серпня 2011 року № 1229”