A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України, Міністерства економіки України від 19 травня 1999 р. № 908

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України, Міністерства економіки України від 19 травня 1999 р. № 908/68 «Про управління державним майном, яке не увійшло до статутних капіталів господарських товариств у процесі приватизації, але перебуває на їх балансі»


Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фондом державного майна повідомляється про оприлюднення з «20» червня 2013 року на офіційному веб-сайті Фонду державного майна, з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань до проекту наказу Фонду державного майна України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України, Міністерства економіки України від 19 травня 1999 р. № 908/68 «Про управління державним майном, яке не увійшло до статутних капіталів господарських товариств у процесі приватизації, але перебуває на їх балансі» .

Проект наказу Фонду державного майна України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України, Міністерства економіки України від 19 травня 1999 р. № 908/68 «Про управління державним майном, яке не увійшло до статутних капіталів господарських товариств у процесі приватизації, але перебуває на їх балансі» розроблений з метою приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України у відповідність із вимогами чинного законодавства.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта просимо надсилати на адресу: вул. Кутузова, 18/9, м. Київ, 01133, Фонд державного майна, Управління з питань розпорядження об’єктами державної власності. Адреса електронної пошти: zubenko_maks@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо оприлюдненого проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проекту, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній службі з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва на адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.

Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України, Міністерства економіки України від 19 травня 1999 р. № 908/68 «Про управління державним майном, яке не увійшло до статутних капіталів господарських товариств у процесі приватизації, але перебуває на їх балансі» від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються Фондом державного майна протягом місяця з дня оприлюднення.

 

Начальник Управління                                    О. Мусієнко


Про внесення змін до спільного наказу Фонду державного майна України, Міністерства економіки України від 19 травня 1999 р. № 908/68

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України, Міністерства економіки України від 19 травня 1999 р. № 908/68 «Про управління державним майном, яке не увійшло до статутних капіталів господарських товариств у процесі приватизації, але перебуває на їх балансі»

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України, Міністерства економіки України від 19 травня 1999 р. № 908/68 «Про управління державним майном, яке не увійшло до статутних капіталів господарських товариств у процесі приватизації, але перебуває на їх балансі»