A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 07 серпня 1997 року № 847 "Про затвердження Порядку повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після при

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 07 серпня 1997 року № 847 "Про затвердження Порядку повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення дії або розірвання договору оренди».


Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення з 07 червня 2013 року на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 07 серпня 1997 року № 847 "Про затвердження Порядку повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення дії або розірвання договору оренди» з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань.

Внаслідок внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 02 березня 1993 року № 158 «Про затвердження Положення про інвентаризацію майна державних підприємств, що приватизуються (корпоратизуються), а також майна державних підприємств та організацій, яке передається в оренду (повертається після закінчення строку дії договору оренди або його розірвання)», а також у зв’язку з втратою чинності постановою Кабінету Міністрів України від 15 серпня 1996 року № 961, окремі положення «Порядку повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення дії або розірвання договору оренди» (далі – Порядок) не узгоджуються з чинним законодавством і потребують відповідних змін.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати на адресу: 01601, м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, Фонд державного майна України, Управління з питань управління державним майном та орендних відносин. Адреса електронної пошти: (e-mail: nazariyz@spfu.gov.ua ).

Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.


Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 07 серпня 1997 року № 847 "Про затвердження Порядку повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення дії або розірвання договору оренди"

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 07 серпня 1997 року № 847 "Про затвердження Порядку повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення дії або розірвання договору оренди"

Аналіз регуляторного впливу до проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 07 серпня 1997 року № 847 "Про затвердження Порядку повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення дії або розірвання договору оренди"