A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Програми іспитів керівників суб’єктів оціночної діяльності»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Програми іспитів керівників суб’єктів оціночної діяльності»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій Фонд державного майна України повідомляє про оприлюднення на веб-сайті Фонду (http://spfu.gov.ua) проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Програми іспитів керівників суб’єктів оціночної діяльності» (далі – Наказ) та аналізу регуляторного впливу вказаного проекту наказу.

Метою прийняття проекту наказу є методичне врегулювання питань введення нового напряму (спеціалізацій) «Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства» та впровадження програми іспитів для керівників суб’єктів оціночної діяльності, які здійснюватимуть оцінку для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України надсилати у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня оприлюднення цього повідомлення за адресою: Фонд державного майна України, Управління з питань оціночної діяльності, вул. Кутузова, 18/9, м. Київ 133, 01601, e-mail: ac04@spfu.gov.ua.

 

Начальник Управління з питань оціночної діяльності                                                                    Л. Тимощик


Про затвердження Програми іспитів керівників суб’єктів оціночної діяльності

Аналіз регуляторного впливу проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Програми іспитів керівників суб’єктів оціночної діяльності».

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Програми іспитів керівників суб’єктів оціночної діяльності».